Qivit


Go to content

ACUPUNCTUUR

ACUPUNCTUUR


ACUPUNCTUUR

Acupunctuur is een van oorsprong Chinese behandelmethode, waarbij gebruik gemaakt wordt van dunne steriele metalen naalden. Deze naalden activeren het zelfhelend vermogen van het lichaam en kunnen pijn doen verminderen. Acupunctuur kan gunstige effecten hebben bij een grote verscheidenheid aan aandoeningen.

In het Westen is er voor ieder deel van het menselijk lichaam een specialist. De neuroloog, de cardioloog en de podoloog om enkele voorbeelden te noemen. Omdat deze specialisten veel kennis hebben op het gebied van hun specialisatie kan het voorkomen, dat klachten die elders in het lichaam zich voordoen niet door deze specialisten gesignaleerd worden en dus ook niet behandeld kunnen worden. Daar is dan weer een andere specialist voor nodig.

De Traditionele Chinese Geneeswijze ziet lichaam en geest als één geheel, waarbij de delen met elkaar in verbinding staan. Zo kijkt de acupuncturist naar al uw klachten in relatie tot uw lichaam en vitaliteit; en legt deze hier onderling verbanden tussen, waarna een op maat gesneden behandeling en advies volgt. Geen enkele behandeling is hetzelfde, omdat ieder mens uniek is.

Qivit biedt acupunctuurbehandelingen voor onder andere allergieën, hooikoorts, longklachten, slaapstoornissen, overgangsproblematiek, menstruatieklachten, infertiliteit, spijsverteringsklachten, en verschillende soorten pijn. Als u klachten heeft en wilt weten of acupunctuur een positief effect kan hebben op uw klachten, neemt u dan contact op met Qivit.


Back to content | Back to main menu