Qivit


Go to content

BEHANDELAAR

BEHANDELING


BEHANDELAAR

Sinds 1 maart 2011 heeft Qivit, Praktijk voor Acupunctuur de deuren geopend in Oldenzaal. Qivit is opgericht door Susan Perik.

In het Oosten ligt de wijsheid! Daar komt de zon op. Mensen leven met de natuur en zoeken naar de harmonie tussen stedenbouw, recreatie en natuurbehoud. Ook zoeken mensen naar een harmonie in zichzelf. Antwoorden op vragen als “Wat beweegt mij?” en “Hoe beweeg ik?” zijn wegwijzers naar geluk, liefde, gezondheid en jezelf zijn.

Hoe mensen bewegen, heeft Susan altijd geboeid. In haar carrière als professioneel danser en dansdocent heeft zij ervaren wat de mogelijkheden en beperkingen kunnen zijn van het menselijk lichaam.

Wat mensen beweegt, is een vraag die zij zichzelf vaak gesteld heeft. In haar werk als begeleider van mensen met een lichamelijke beperking heeft zij regelmatig gezien hoe mentaal welbevinden ook lichamelijk zijn positieve uitwerking kan hebben.

Dit zijn de beweegredenen, waarom Susan de opleiding Acupunctuur heeft afgerond aan de Traditional Chinese Medicine Academy in Amsterdam.

Zij is gewend te kijken naar het lichaam en de vitaliteit. In de behandeling komen beweging en het menselijk lichaam wederom samen,
waarbij zij door middel van acupunctuur een diversiteit aan klachten kan behandelen, zodat de harmonie terugkeert in de levensbeweging.
Back to content | Back to main menu